Zapiekanka Meksykańska Warstwowa

Zapiekanka Meksykańska Warstwowa
Przepis warstwowa meksykańska zapiekanka jest gotowa w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 706 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 98 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz tortille kukurydziane, mieloną wołowinę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zapiekanka Meksykańska Warstwowa, Warstwowa Zapiekanka Z Kurczaka Meksykańskiego, oraz Warstwowa Meksykańska Zapiekanka Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w 1 filiżankę salsy; ogrzać około 2 minut lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Linia do pieczenia naczynia z 4 tortille, nakładające się dopasować. W średniej misce wymieszać ponownie wysuszoną fasolę i pozostałą salsę; łyżką tortille i równomiernie rozprowadzić. Wierzch z połową mieszanki mięsa i 3/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Warstwa 4 więcej tortille nad serem. Łyżką i rozłożyć hiszpański ryż na tortille. Wymieszać z pozostałą mieszaniną mięsa i serem. Top z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Piec 30 do 40 minut lub aż gorące w centrum i bulgotanie wzdłuż boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn