Zapiekanka Marchewkowo-Orzechowa
Zapiekanka marchewkowo-orzechowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką mleko, skórkę pomarańczową, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Nadzieniem Orzechowym, Ciasto Orzechowo-Marchewkowe Bundt, oraz Ciasto Marchewkowe Jabłkowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować marchewki we wrzącej wodzie, aby przykryć w rondlu 25 minut lub do miękkości; odcedzić, lekko ostudzić i proces w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka.
Marchew przełożyć do dużej miski, wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami. Łyżka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali. Przykryć i schłodzić 8 godzin, w razie potrzeby.
Zapiekać zapiekankę, odsłoniętą, w temperaturze 350 przez 40 minut.