Kukurydziano-Zielona Zapiekanka Chile to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jeśli masz ząbki czosnku, mąkę kukurydzianą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielony Chile & CORN Zapiekanka Przystawka, Zielona Zapiekanka Chile, oraz Cheesy Chile CORN Casserole.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.