Zapiekanka Kukurydziana

Zapiekanka Kukurydziana
Zapiekanka ze słodkiej kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Na 53 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką masło, cukier, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak ogromna spoonacular wynik 13%. Podobne przepisy obejmują Zapiekanka Kukurydziana Ze Słodką Cebulą, Zapiekanka kukurydziana i ryżowa, oraz Zapiekanka z kiełbasą i słodką kukurydzą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj całą kukurydzę z ziarnem, kukurydzę w śmietanie, cukier, jajko i około 3/4 roztopionego masła razem w naczyniu do zapiekanek. Złóż około połowy zmiażdżonych krakersów do mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Posypać Pozostałe pokruszone krakersy na wierzchu mieszanki i skropić pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie się brązowieć, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn