Zapiekanka Krabowa Bezglutenowa
Need a bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Bezglutenowe Crab Scramble zapiekanka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 247 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz mleko, zieloną cebulę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade, Bezglutenowe Ciasta Krabowe, oraz Bezglutenowe Ciasta Krabowe.
Instrukcje
Wlać masło do kwadratowego naczynia do pieczenia, 8x8x2 cali; przechyl naczynie, aby pokryć dno.
Ubić jajka, mleko, sól, biały pieprz i koper w dużej misce, za pomocą widelca lub wire trzepaczką. Wymieszać z krabem, serem śmietankowym i cebulą.
Wlać do naczynia do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Około 1 godziny przed podaniem Rozgrzej piekarnik do 177°.
Mieszankę jajeczną posypać papryką.
Piec odkryte 45 do 50 minut lub do środka jest ustawiony.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.