Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki Konesera. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz fasolę, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Zapiekanka konesera, Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, oraz Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszaj białą kukurydzę, fasolkę szparagową, seler, cebulę, paprykę pieprzową, śmietanę, ser Colby, krem z zupy selerowej, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Selera
Ser Colby
Fasola Szparagowa
Kwaśna śmietana
Biała Kukurydza
Papryka
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Seler
Pieprz
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przenieść do naczynia 1 1/2 quart zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, wymieszać ze ściętymi migdałami i pokruszonymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
Krakersy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Posypać zapiekanką.
6
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do bąbelków i lekko rumiane.