Hash Brown zapiekanka może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 346 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, śmietany, skondensowanego kremu z zupy selerowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekanka z jajkiem i Haszem brązowa, Zapiekanka Hash Brown, oraz Zapiekanka Hash Brown dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar jeden 8x12 cala naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na średnim ogniu ugotować cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
W dużej misce, połączyć cebulę, ziemniaki, śmietana, zupa, ser, pieprz i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszać i wlać do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Na patelni saute rozgrzać masło lub margarynę i krakersy. Gotować na złoty kolor.