Zapiekanka Enchilada może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 376 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz substytut jajka, chiles, mieszankę muffinek kukurydzianych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę muffinek kukurydzianych, możesz podążać za tym daniem głównym z Kukurydziane Muffiny Churros jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Enchilada, Zapiekanka Enchilada, oraz Zapiekanka Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić 2 łyżki zielone chiles i dalej 6 składników (przez sos enchilada) w 3 1/2-quart kuchenka elektryczna wolno; dobrze wymieszać. Przykryć pokrywką; gotować na małym ogniu 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Zielona Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Połączyć pozostałe 1 łyżka zielone chiles, substytut jaj, mix muffin, i pieczonej papryki w misce. Łyżka ciasto równomiernie na mieszaninie fasoli w powolnej kuchence. Przykryć i gotować 1 godzinę lub aż chleb kukurydziany jest zrobione.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.