Zapiekanka do squasha FODMAPS
Zapiekanka do squasha FODMAPS to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz okruchy płatków kukurydzianych, przyprawioną sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka z dyni mamy, oraz Zapiekanka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść squash w dużym garnku i przykryj wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić i rozgnieść squash w misce.
Wymieszaj 1 szklankę płatków kukurydzianych, margarynę, jajka, cukier, sól przyprawioną i czarny pieprz do puree z dyni.
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Posypać okruchy płatków kukurydzianych o 1/4 szklanki na mieszaninie squasha.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i polewa jest lekko rumiane, 20 do 25 protokół.