Zapiekanka Do Pizzy Ziemniaczanej
Zapiekanka do pizzy ziemniaczanej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 8 i kosztuje 2,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka skondensowanej zupy z serem cheddar, sosu do pizzy, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ziemniaczane z Pecan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Pizza ziemniaczana: Pizza di Patate, oraz Zapiekanka Do Pizzy podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować wołowinę, grzyby, zielony pieprz i cebulę, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Tymczasem w dużej misce połącz sos do pizzy, zupę, mleko, włoską przyprawę, sól czosnkową i płatki pieprzu. Wymieszać ziemniaki, pepperoni i mieszankę wołową.
Przełóż połowę mieszanki mięsnej do wolnowaru 5-qt.
Posypać połową sera; powtórzyć warstwy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub do momentu, gdy ziemniaki będą miękkie.