Zapiekanka Do Pizzy Z Głębokim Naczyniem
Zapiekanka do pizzy z głębokim naczyniem wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na $2.2 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 550 kalorii, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz velveeta muszle & obiad ser, cebula, niskiej wilgotności części odtłuszczone mozzarella chee, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Do Pizzy Deep Dish, Zapiekanka Do Pizzy Deep Dish, oraz Zapiekanka Do Pizzy Z Głębokim Naczyniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. przygotować obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu, brązowe mięso z papryką i cebulą na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy. Łyżka obiad do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia; top z mieszaniną mięsa i mozzarella. Kryć się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.