Zapiekanka Croissant z szynką i serem
Zapiekanka Rogalikowa z szynką i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 292 kalorie, 20g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szynki, sól, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i serem brązowa, oraz Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.
Instrukcje
Rogaliki przeciąć na pół wzdłuż, A każdą połowę pokroić na 4 do 5 sztuk.
Umieścić kawałki croissant w lekko nasmarowane 10-calowy talerz Deep-dish pie. Top z szynką i serem.
W dużej misce ubijamy jajka, kolejne 5 składników i, w razie potrzeby, gałkę muszkatołową.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę w płytce ciasta, naciskając rogaliki w dół, aby zanurzyć się w mieszaninie jaj. Przykryć szczelnie i schłodzić 8 do 24 godzin.
Piec, pod przykryciem, 35 minut. Odkryć i piec 25 do 30 minut lub aż rumiane i zestaw.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.