Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanych przegrzebków z południowo-zachodnią sałatką ryżową. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, limonka, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z sałatką ryżową, Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, oraz Zapiekane Przegrzebki Na Pikantnym Ryżu Szafranowym.
Instrukcje
1
Wycisnąć sok z połowy limonki do dużej miski; dodać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki chili w proszku i 1/4 łyżeczki soli; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj fasolę, kukurydza, pomidor, szalotki, i kolendra; wrzucić delikatnie połączyć. Wymieszać ugotowany ryż i wrzucić do całkowitego połączenia. Przykryj luźno i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
Zielona Cebula
Kolendra
Pomidor
Fasola
Kukurydza
3
Połącz pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek, pozostałe 1/2 łyżeczki chili w proszku i pozostałe 1/4 łyżeczki soli w dużej misce. Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym, i dodać do mieszaniny oleju, podrzucając aż dokładnie pokryte. Wycisnąć 2 łyżeczki soku z pozostałej limonki na pół do małej miseczki i odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Ułóż przegrzebki w patelni, płaskie boki w dół (upewnij się, że nie dotykają lub będą pary, nie sear prawidłowo). Gotować 23 protokół z każdej strony, aż lekko rumiane i nieprzezroczyste w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Mżawka przegrzebki z zastrzeżone sok z limonki, i wrzucić delikatnie do herbu. Podziel mieszankę ryżową równomiernie pomiędzy 4 potrawy, a każdą porcję uzupełnij 4 przegrzebkami.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.