Zapiekane przegrzebki z pomidorami koktajlowymi, zieloną cebulą i pietruszką

Zapiekane przegrzebki z pomidorami koktajlowymi, zieloną cebulą i pietruszką
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory winogronowe, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Podsmażone Przegrzebki Z Pomidorkami Koktajlowymi, Zieloną Cebulą I Pietruszką, Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli, oraz Makaron z karmelizowaną cebulą, pomidorami, pietruszką i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać i osuszyć przegrzebki; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj przegrzebki; smażyć, aż zbrązowieje Na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Przełożyć przegrzebki na talerz; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodaj 1 łyżka oleju do tej samej patelni; dodać białe części zielonej cebuli i smażyć aż prawie miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pomidory i zielone części cebuli i smażyć, aż pomidory zaczną pękać i uwalniać soki, o 5 protokół. Wymieszać 3 łyżki natki pietruszki, sok z cytryny i paprykę. Powrót przegrzebki i wszelkie nagromadzone soki na patelni i mieszać tylko do ogrzania przez, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieść mieszaninę przegrzebek do talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
9
Skropić 1 łyżką oleju i posypać 1 łyżką posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Cienki-Cienki-

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn