Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem
Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz przegrzebki morskie, rukolę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z natką pietruszki i pesto z cebuli, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowo-Pietruszkowym, oraz Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym.
Instrukcje
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 8 składników w misce; wrzucić dobrze.
Aby przygotować przegrzebki, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj połowę przegrzebków na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i przegrzebkami. Ułóż przegrzebki na rukoli; top z smakiem.
Podawać z cytrynowymi klinami.