Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem

Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem
Zapiekane przegrzebki z Pietruszkowo-tymiankowym smakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz przegrzebki morskie, rukolę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z natką pietruszki i pesto z cebuli, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowo-Pietruszkowym, oraz Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym.

Instrukcje

1
Aby przygotować smak, połączyć pierwsze 8 składników w misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby przygotować przegrzebki, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
4
Dodaj połowę przegrzebków na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i przegrzebkami. Ułóż przegrzebki na rukoli; top z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
PrzegrzebkiPrzegrzebki
RozkoszRozkosz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn