Zapiekane przegrzebki z awokado i daikonem

Zapiekane przegrzebki z awokado i daikonem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z Pancettanem nad awokado i Wasabi, Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado, oraz Zapiekane przegrzebki z awokado "Crema" i Sriracha mżawka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzuć daikon, ocet i sok yuzu do miski amedium; doprawić solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok YuzuSok Yuzu
OcetOcet
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Doprawić przegrzebki solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
3
Podgrzać 1 łyżkę stołowąolej na dużej patelni na dużym ogniu do prawie palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki i gotuj aż usmażone i złocistobrązowe, ale nadal surowe w środku, około 2 minut na stronę; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Niech ostudzić lekko, thenslice każdy przegrzebek poprzecznie na 3 rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
6
Podzielić awokado między talerze; drizzlewith sok z cytryny i doprawić solą. Posmaruj awokado i posmaruj je yuzu kosho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AwokadoAwokado
SólSól
YuzuYuzu
7
Skropić sokiem z grejpfruta i olejem, polać skórką z grejpfruta i posolić. Zorganizuj zarezerwowane przegrzebki daikonover.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
GrejpfrutyGrejpfruty
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn