Zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym imbirowym

Zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym imbirowym
Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli 2,75 zł za porcję zapada w budżecie, zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym z imbirem bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka płatków pieprzu, sól, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki i placki kukurydziane z boczkiem vinegrette, Zapiekane Przegrzebki Jumbo, oraz Sałatka z rukoli cytrusowej z Podsmażonymi przegrzebkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób vinaigrette: zmiksuj pierwsze 7 składników w robocie kuchennym. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj ¼ szklanki oleju roślinnego i przetwarzaj, aż dobrze się zemulguje. Przykryć i odstawić 30 minut na smaki się razem. Może być przygotowany 1 dzień wcześniej przechowywane w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj grzyby, szalotki i mielony czosnek mieszając często, aż grzyby uwolnią swój płyn. Kontynuuj gotowanie często mieszając, aż patelnia stanie się prawie sucha i grzyby zaczną brązowieć, o 6 Więcej minut. Rozpuścić patelnię z wermutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
WermutWermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj szczyptę soli, płatki pieprzu i rukolę. Wymieszać, aby lekko więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zdjąć z ognia. Wymieszaj surowe ziarna kukurydzy. Odstawić w ciepłe miejsce.Podgrzać przegrzebki: przyprawić przegrzebki obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Umieść patelnię nieprzywierającą lub żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Dodać 1 łyżkę oleju roślinnego. Gdy olej zaczyna migotać dodać przegrzebki i sear 2 ½ minuty, bez przenoszenia ich wokół. Gdy dna przegrzebki wyglądają ładnie rumiane i uwalniają się z patelni obrócić je i sear drugiej strony na 1 do 1 ½ protokół. Używając szczypiec, ostrożnie przenieś przegrzebki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć niektóre z nich oil.To podawać: wrzucić sałatkę z odrobiną vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Umieść je na każdym z 4 talerzy. Top z przegrzebka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Dekoruj prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn