Zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym imbirowym
Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli 2,75 zł za porcję zapada w budżecie, zapiekane przegrzebki Morskie Jumbo z zwiędłą rukolą, kukurydzą, sałatką Shiitake i winegretem sojowym z imbirem bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka płatków pieprzu, sól, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki i placki kukurydziane z boczkiem vinegrette, Zapiekane Przegrzebki Jumbo, oraz Sałatka z rukoli cytrusowej z Podsmażonymi przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób vinaigrette: zmiksuj pierwsze 7 składników w robocie kuchennym. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj ¼ szklanki oleju roślinnego i przetwarzaj, aż dobrze się zemulguje. Przykryć i odstawić 30 minut na smaki się razem. Może być przygotowany 1 dzień wcześniej przechowywane w lodówce.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, szalotki i mielony czosnek mieszając często, aż grzyby uwolnią swój płyn. Kontynuuj gotowanie często mieszając, aż patelnia stanie się prawie sucha i grzyby zaczną brązowieć, o 6 Więcej minut. Rozpuścić patelnię z wermutem.
Dodaj szczyptę soli, płatki pieprzu i rukolę. Wymieszać, aby lekko więdnąć.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj surowe ziarna kukurydzy. Odstawić w ciepłe miejsce.Podgrzać przegrzebki: przyprawić przegrzebki obficie solą i pieprzem.
Umieść patelnię nieprzywierającą lub żeliwną na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oleju roślinnego. Gdy olej zaczyna migotać dodać przegrzebki i sear 2 ½ minuty, bez przenoszenia ich wokół. Gdy dna przegrzebki wyglądają ładnie rumiane i uwalniają się z patelni obrócić je i sear drugiej strony na 1 do 1 ½ protokół. Używając szczypiec, ostrożnie przenieś przegrzebki na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć niektóre z nich oil.To podawać: wrzucić sałatkę z odrobiną vinaigrette.
Umieść je na każdym z 4 talerzy. Top z przegrzebka.
Dekoruj prażonym sezamem.