Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe

Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zapiekanego ciasta brzoskwiniowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 356 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, cukru, cukru gruboziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Przyprawiony Dżem Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
W dużej misce, wymieszać razem Pie crust mix i 1/3 szklanki schłodzonego nektaru brzoskwiniowego, aż ciasto utworzy kulkę. Podziel ciasto na pół i uformuj na 2 dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pie Crust MixPie Crust Mix
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto o 1 1/2 cala większe niż odwrócona 9-calowa patelnia do ciasta. Złóż ciasto na pół i rozłóż na patelni. Naciśnij na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wypełnij Pie shell mieszanką brzoskwiniową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Rozwałkuj pozostałe ciasto i umieść na wypełnionej skorupie ciasta. Uszczypnij krawędzie ciasta razem lub zaciśnij widelcem. Odciąć nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Lekko ubić jajko z 1 łyżką nektaru brzoskwiniowego lub wody, aby umyć jajko. Użyj pędzla do ciasta, aby lekko umyć wierzch ciasta z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
7
Posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
8
Wytnij szczelinę w środku, aby odpowietrzyć ciasto.
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 60 minut lub aż skorupa będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie przez odpowietrznik. Jeśli krawędzie stają się zbyt brązowe, przykryj je folią, aby zapobiec poparzeniom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Ostudzić przed krojeniem.
1
W średniej misce wymieszaj, aby połączyć wszystkie składniki nadzienia. Odstawić na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn