Zapiekane Ahi z brązowym ryżem i bulionem ananasowo-imbirowym

Zapiekane Ahi z brązowym ryżem i rosołem ananasowo-imbirowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 55g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 12,73 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bulion grzybowy na brązowym maśle smażony Halibut, Imbir Pieczony łosoś w rosole Miso z Jalapeno-Scallion Relish i kluskami z cukinii, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Z Ananasa, Imbiru I Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć kombu w 1 szklance wody co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Drenaż. Przynieś kombu i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj bonito; gotować 2 minuty.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Wymieszać w mirinie, 1 1/2 łyżeczki tamari, ocet, cukier i sól. Przecedzić do średniego rondla.
Dodaj koncentrat soku, imbir i 3 łyżeczki tamari; doprowadzić do duszenia. Odstawić bulion na bok.
Rozgrzać 4 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; podsmażyć 2 protokół.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w tej samej patelni na dużym ogniu.
Dodaj tuńczyka; sear 2 minut na stronie. Tymczasem, przynieść bulion na wolnym ogniu. Kopiec 1/2 szklanki ryżu w każdym z 4 płytkie zupy miski. Chochla 3/4 bulionu szklanki wokół ryżu w każdej misce. Top ryż z ahi i cebulą.