Zaktualizowane Tiramisu

Zaktualizowane Tiramisu
Przepis zaktualizowany Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać żółtka, cukier, ladyfingers i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zaktualizowano ciasto pasterskie, Pizza, Aktualizacja, oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy.

Instrukcje

1
Żółtka umieścić w misce miksera stojącego i ubijać z nasadką trzepaczką przez około 5 minut, aż będą bardzo lekkie i puszyste.W trakcie ubijania żółtek w rondlu wymieszać cukier i 1/4 szklanki (60 mL) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać na piecu, aż osiągnie 250 stopni F. podczas miksera nadal będzie, ostrożnie wlać syrop cukrowy po stronie miski do jaj. Kontynuuj ubijanie przez 15 minut, aby napowietrzyć mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać ser mascarpone i śmietanę i ubijać do połączenia. Napełnianie można teraz stosować lub przechowywać w lodówce do dwóch dni.Rozbij każdy ladyfinger na kawałki i umieść w filiżance espresso lub użyj dwóch ladyfingers w misce deserowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać espresso do każdej filiżanki, aby babki były zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
5
W razie potrzeby dodaj odrobinę rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
W każdej filiżance umieść kilka łyżek kremu. Lekko posypać kakao i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn