Zaklinacz: kalafior Andrew Carmellini

Zaklinacz: kalafior Andrew Carmellini
Crisper Whisperer: Andrew Carmellini kalafior może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 213 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 204 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jędrną dojrzałą gruszkę bosc, masło, pietruszkę płaskolistną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, Green Grits Andrew Carmelliniego, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw ciężki 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać orzechy laskowe. Gotować, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż Skórki zmienią się w ciemnobrązowe plamy i zaczną się dzielić, o 15 protokół. Na gorąco, ostrożnie wlać orzechy laskowe do środka czystego naczynia. Pocierać razem, aby usunąć skórki. Gdy orzechy laskowe są wystarczająco chłodne do obsługi, drobno posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wytrzeć patelnię, aby usunąć wszelkie kawałki orzechów laskowych. Ustawić na średnim i wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać masło i gotować, aż bąbelki i zaczyna się brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodać kalafior, szałwia, posiekane orzechy laskowe, i kilka hojnych szczypty soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior jest miękki i karmelizowane w miejscach, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Ćwierć i rdzeń gruszki i pokroić cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Dodaj gruszkę i pietruszkę do mieszanki kalafiora, wymieszaj, aby rozprowadzić i posmakuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn