Zaklinacz: kalafior Andrew Carmellini
Crisper Whisperer: Andrew Carmellini kalafior może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 213 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 204 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jędrną dojrzałą gruszkę bosc, masło, pietruszkę płaskolistną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, Green Grits Andrew Carmelliniego, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw ciężki 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Wlać orzechy laskowe. Gotować, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż Skórki zmienią się w ciemnobrązowe plamy i zaczną się dzielić, o 15 protokół. Na gorąco, ostrożnie wlać orzechy laskowe do środka czystego naczynia. Pocierać razem, aby usunąć skórki. Gdy orzechy laskowe są wystarczająco chłodne do obsługi, drobno posiekać i odstawić.
Wytrzeć patelnię, aby usunąć wszelkie kawałki orzechów laskowych. Ustawić na średnim i wysokim ogniu.
Dodać masło i gotować, aż bąbelki i zaczyna się brązowy.
Dodać kalafior, szałwia, posiekane orzechy laskowe, i kilka hojnych szczypty soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior jest miękki i karmelizowane w miejscach, 10 do 15 protokół.
Ćwierć i rdzeń gruszki i pokroić cienko.
Dodaj gruszkę i pietruszkę do mieszanki kalafiora, wymieszaj, aby rozprowadzić i posmakuj przyprawy.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.