Zadziorne Musztardowe Franki
Przepis Feisty musztarda-Topped Franks może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bułki hot dog, chiles, Claussen Koszerne Koper marynowane całości, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Super Toped Angus Franks, Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks, oraz Fresh & Feisty Ham Sandwich.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Grill franks 7 do 9 min. lub aż do nagrzania, obracając się od czasu do czasu.
W międzyczasie wymieszaj kolejne 4 składniki.
Umieścić Franki w bułkach; top z mieszanki ogórków.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to moje najlepsze propozycje do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Winnice Bully Hill Dry Riesling z oceną 5 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Bully Hill Vineyards Dry Riesling]()
Bully Hill Vineyards Dry Riesling