Zaczarowana Pizza Serowa Z Podwójną Skórką
Przepis Zaczarowana Pizza serowa z podwójną skórką może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 35 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mix, sos do pizzy, bardzo wody, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Koper Włoski, Kozi Ser I Dojrzała Oliwkowa Pizza Z Podwójną Skórką, Pizza Nadziewana Podwójną Skórką, oraz Tarta z pieczonych pomidorów z podwójną skórką serową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania.
W dużej misce, mieszać Bisquick wymieszać i gorącej wody z widelcem do miękkich form ciasta; energicznie pokonać 20 uderzeń. Podziel ciasto na pół. Wciśnij połowę ciasta na patelni do pizzy, używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick; ściśnij krawędź, aby utworzyć 1/2-calową obręcz.
Sos do pizzy rozprowadzić na cieście. W średniej misce, wymieszać ser i przyprawy do pizzy; posypać sosem do pizzy.
Pozostałe ciasto umieścić na powierzchni pokrytej Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło. Użyj foremek do ciastek w Halloweenowych kształtach, aby wyciąć kształty z ciasta (pozostaw 1 cal ciasta między wycięciami i pozostaw 1 cal krawędzi ciasta nieobciętego). Złożyć ciasto okrąg na pół; umieścić na pizzy i rozłożyć. Uszczelnij krawędzie.
W razie potrzeby na wierzchu pizzy umieścić wycięcia ciasta.
Piec 12 do 15 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.