Zacieru Czosnkowo-Ziemniaczanego
Zacieru czosnkowo-ziemniaczanego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 198 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka odtłuszczonego mleka, fińskich ziemniaków, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Karczoch, czosnek i zaciery ziemniaczane, Czosnek mash potato bake, oraz Szczypiorek & Czosnek Ziemniaki Kalafior Mash dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieść ziemniaki i czosnek. Przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię. Mash do pożądanej konsystencji.
Podgrzać mleko i śmietanę w małym rondlu na małym ogniu, aż będzie ciepłe, stale mieszając.
Dodać mieszaninę mleka, sól i pieprz do ziemniaków, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Uwaga: ten przepis można łatwo przeciąć na pół, aby służyć