Za Dużo Truskawkowego Ciasta
Zbyt dużo truskawkowego ciasta wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 549 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mieszanki truskawek ciasto, olej roślinny, natychmiastowy budyń waniliowy mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Zdrowy biszkopt truskawkowy z lukrem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj karbowaną miskę z rurką, taką jak miska Bundt®.
Wymieszać ciasto i pudding wymieszać w misce. Dokładnie ubij śmietanę, olej roślinny, jajka, wodę i 1/4 szklanki lukru w osobnej misce, a następnie wymieszaj z tortem i budyniem.
Wlać ciasto do przygotowanej miski rurki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 50 do 55 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Ostudzić schłodzone ciasto pozostałym lukrem Truskawkowym.