Z kości kowbojskie żebro z Pinto-Ragout z dzikich grzybów i krążki cebuli z czerwonego Chile
KONE-in Cowboy Rib-eye z Pinto-Ragout Wild Mushroom i czerwone krążki cebuli Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 185g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2533 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 19,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kowbojskie Burgery z cebulowymi krążkami, Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie połączyć sól, suszone chiles, papryka i cukier w misce i pogłębiać steki w mieszaninie do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Pozostawić do marynowania przez 12 godzin lub na noc, w lodówce.
3
Aby zrobić sos, umieścić fasolę w rondlu z bulionem lub wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować przez 45 minut do 1 godziny, do miękkości, sprawdzając co 20 minut lub tak; dodać więcej bulionu lub wody w razie potrzeby, aby utrzymać fasoli pokryte. Gdy fasola będzie miękka, doprawiamy solą i pieprzem i rezerwujemy.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Rozgrzać klarowane masło lub olej na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać szalotki i czosnek, i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać grzyby i kukurydzę. Rozpuścić patelnię czerwonym winem i zmniejszyć płyn o 3/4 na dużym ogniu, skrobając patelnię łopatką, aby rozpuścić zestalone soki.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj demi-glace, chipotle puree, szałwia, zastrzeżone fasola i pomidor. Zmniejszyć płyn o jedną trzecią, dodać bazylię, ubić masło i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos podczas grillowania steków i przygotowywania krążków cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Przygotować średnio gorący ogień w grillu z brykietem z węgla drzewnego. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 5 do 7 na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Podawać z sosem i krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Wlać tyle oleju rzepakowego na patelni przyjść 3 do 4 cali w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Ciepło do 350 stopni F.
12
Na krążki cebuli, wlać tyle mleka w dużej misce do mieszania przykryć pokrojoną cebulę; niech namoczyć na 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
13
Dokładnie połączyć wszystkie suche składniki w misce, z wyjątkiem soli i cayenne. Wstrząsnąć nadmiar mleka off cebuli i wrzucić do mieszaniny mąki, aż dobrze pokryte. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
Namoczyć 6-8 małych kawałków aromatycznego drewna (najlepiej hickory) przez 20 minut w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Zbuduj ogień w palaczu z brykietów z twardego węgla drzewnego i rozrusznika elektrycznego (unikaj rozruszników chemicznych, ponieważ nadają nieprzyjemne smaki w dymie). Gdy brykiety nadal świecą, ale są nieco szare (około 20 minut od rozpalenia), dodaj nasączone kawałki drewna.
3
Niech palić przez 5 minut. Temperatura palacza powinna wynosić około 180 stopni.
4
Umieść chiles i warzywa na grillu nad patelnią i przykryj wierzchem palacza. Smaż składniki przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć składniki z palacza i umieścić w rondlu 2 quart z bulionu cielęcego. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Trzepaczka w musztardzie. Odcedzić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
W małym rondlu ubić ocet i cukier. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż mieszanina stanie się syropowa, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Dodać syrop do odcedzonego bulionu cielęcego i ubić w kocie. Przecedzić sos przez drobny sitko.