Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz nasiona anyżu, mleko kokosowe, yuca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Yuca-Ciasto Kokosowe (Enyucado), Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), oraz Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce, wymieszać yuca z tartym kokosem, queso blanco, mleko kokosowe, cukier, nasiona anyżu, sól i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos Osuszony
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu
5
Wlać mieszaninę yuca do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maniok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Piec ciasto przez 2 godziny, lub do momentu, gdy jest głęboko rumiane i odrywa się od strony patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Przełożyć do stojaka z drutu i ostudzić na 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta i odwrócić go na stojaku. Obrać pergamin; odwrócić ciasto na talerz.