Złoty Medal® Świeże Ciasto Truskawkowe

Złoty Medal® Świeże Ciasto Truskawkowe
Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,38 zł za porcję jeśli chodzi o twój budżet, Gold Medal® Fresh Strawberry Pie może być świetnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę cytrynową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Złoty Medal Dip Warzywny, Złoty Medal Grecian Okładki, oraz Herbatniki Gold Medal® Classic dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż ciasto jest twarde i zimne, ale giętkie. Dzięki temu skracanie staje się lekko jędrne, co sprawia, że upieczone ciasto jest bardziej łuszczące się. Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, niech ciasto lekko zmięknąć przed walcowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozgrzać piekarnik do 246°. z mąką wałek do ciasta, roll ciasto na okrągłe 2 cale większe niż do góry nogami 9-calowy szklany talerz ciasto. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i rozwałkować ciasto pod, nawet z talerzem; flet według uznania. Dno i bok ciasta dokładnie nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego. Schłodzić na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
W małej misce rozgnieść tyle truskawek, aby zmierzyć 1 szklankę. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Stopniowo mieszać w 1/2 szklanki wody i puree truskawki (dodać 1 lub 2 krople kolor żywności, jeśli głębszy czerwony kolor jest pożądany). Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kolor żywnościKolor żywności
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W średniej misce ubić serek śmietankowy i skórkę cytrynową na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozprowadzić równomiernie w cieście. Wierzch z pozostałymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10
Wlać gotowaną mieszaninę truskawek na wierzch. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 3 godziny. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn