Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Golden Gazpacho. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka papryki, sól i świeżo zmielony pieprz, liście mięty, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Złoty Gazpacho, Złoty Gazpacho, oraz Złoty Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Opłucz, łodyżkę, nasiona i grubo posiekaj paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
2
W blenderze połącz paprykę, bulion, kwaśną śmietanę i sok z cytryny. Wirować, aż będzie gładka. Jeśli nadrabiasz do 1 dnia do przodu, przykryj i ochłoń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Kwaśna śmietana
Papryka
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Zupa z kadzi w szerokich miseczkach. Na centrach łyżka równych porcji winogron, pomidorów, ogórka, migdałów, kolendry i mięty.