Yukari Shiso Salt Yaki Onigiri
Yukari Shiso sól yaki Onigiri wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Yaki Udon, Yaki Udon, oraz Yaki Udon.
Instrukcje
Delikatnie wymieszać ryż i sól yukari shiso w misce. Formować się w onigiri.
Rozgrzej grill do średniej. Grill onigiri przez około 8 minut, obracając dwa razy. Grilluj również krawędzie trójkąta onigiri, około 20 sekund na krawędź. Onigiri będzie miało chrupiącą, karmelizowaną skórkę, kiedy skończą.
Przedruk za zgodą japońskiego grilla: od klasycznych Yakitori po steki, owoce morza i warzywa Tadashi Ono & Harris Salat. Copyright © 2011 by Tadashi Ono and Harris Salat; food photographs copyright © 2011 by Todd Coleman. Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.
Dodaj notatki moje notatki