Yam Kai (Tajskie jaja) z resztkami ziaren
Yam Kai (Tajskie jaja) z resztkami ziaren może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 452 kalorie, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jeśli masz sok z limonki, szalotki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jaja ziębickie: Tajskie smażone jajka na twardo w sosie Tamaryndowym, Resztki Indyka I Squasha Tajskie Zielone Curry, oraz Thai Peanut Turkey and Noodles – a Leftover Turkey Revolution dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać sok z limonki, sos rybny, 1 łyżeczka pasty chile, i gotowane ziarno yourchoice; odstawić.
Umieść jajka i pozostałe 1/2 łyżeczki chile pasty w małej misce i ubić widelcem do połączenia; odstawić.
Na dużej ciężkiej patelni podsmażyć 1/2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać szalotki, białe sekcje szalotki, i wieprzowina, Jeśli za pomocą, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są bardzo ciemnobrązowe i pomarszczone, o 4 protokół.
Dodaj zielenie szalotki i pozostałą 1/2 łyżkę oleju i gotować przez 1 minutę.
Wlać masę jajeczną i gotować bez przeszkadzania przez 30 sekund, następnie obrócić i wymieszać, rozbijając ją trochę, ale utrzymując kawałki o dobrej wielkości razem, gotując do momentu, aż ustawi się, około 45 sekund.
Wlać mieszankę zbożową i gotować, obracając łopatką, aż do ogrzania, około 1 minuty.
Wydrukowane za zgodą pełnoziarnistej nowej generacji: lekkie dania, obfite posiłki, słodkie smakołyki i różne przekąski dla codziennego kucharza przez lianę Krissoff. Copyright © 2012 Liana Krissoff; photographs copyright © 2012 Rinne Allen. Opublikowany w 2012 roku przez Stewart, Tabori & Chang, odcisk ABRAMS.