Włoskie Świąteczne Ciasteczka
Włoskie świąteczne ciasteczka to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 120 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, figi, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, Włoskie Świąteczne Ciasteczka, oraz Cucidatis cioci Rachel (Włoskie świąteczne ciasteczka figowe).
Instrukcje
Mąkę i proszek do pieczenia połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać.
Pokroić na skracanie blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek. Zrobić dobrze w środku mieszaniny, i odstawić.
W małym rondlu połącz cukier, mleko i wanilię. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać w jajach.
Wlać do zarezerwowanej mieszanki mąki, mieszając tylko do czasu zwilżenia suchych składników.
Zagnieść 3 do 4 razy na lekko posmarowanej mąką powierzchni.
Zwiń do grubości 1/4 cala; pokrój na kwadraty 1 1/2 cala.
Umieść figę na środku każdego kwadratu; naciśnij ciasto wokół fig.
Umieść ciasteczka, zszywaj stronę w dół, na nasmarowanych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut.
Wyjąć z arkuszy ciastek i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Rozłóż lukier na szczytach ciastek.