Włoskie Tacos
Włoskie Tacos to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz mieloną wołowinę, ser mozzarella, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoskie Tacos, Włoskie Tacos, oraz Grillowane Włoskie Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieloną wołowinę i włoską kiełbasę na dużej ciężkiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, a mięso doprawić włoską przyprawą.
Podgrzać sos do makaronu w rondlu na średnim ogniu, aż do ogrzania. Gdy sos jest ciepły, wymieszać z cukrem.
Napełnij skorupy taco mieszaniną mięsa, łyżka sosu makaronowego nad, i top z serem mozzarella.