Włoskie przekąski z kiełbasą i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i Polenta Bites. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka papryki, rosół z kurczaka, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoska kiełbasa z polentą, Polenta z włoską kiełbasą, oraz Polenta dyniowa z włoską kiełbasą i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj kiełbasę z olejem na gorącej patelni saute, aż skończysz. Może to potrwać około 45 minut.
Pozostaw kiełbasę 5 do 10 minut przed krojeniem na około 2 kilkanaście plastrów. Na tej samej patelni delikatnie gotować czerwoną paprykę do miękkości i dobrze odcedzić.
Podczas gotowania kiełbasy, rozpocząć polenta.
Wymieszać bulion z kurczaka i śmietanę w dużym, ciężkim rondlu.
Podgrzać do delikatnego wrzenia na średnim ogniu, uważając, aby nie spalić. Podczas ciągłego ubijania stopniowo dodawaj mąkę kukurydzianą w cienkim strumieniu. Po włączeniu mączki kukurydzianej utrzymuj ciepło na niskim poziomie i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie lekko zagęszczona i kremowa. Wymieszać z masłem i ugotowaną czerwoną papryką. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Łyżka niewielką ilość polenty na każdym krakersy saltine, a następnie kawałek kiełbasy. Następnie dodaj 1/8 łyżeczki polenty na plaster kiełbasy i udekoruj 1 lub 2 plastrami szalotki.