Włoskie Nadziewane Letnie Warzywa
Przepis włoskie Nadziewane letnie warzywa mogą zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ta przystawka ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pomidor śliwkowy, papryka, squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zwęglone Letnie Warzywa, Letnie Marynowane Warzywa, oraz Penne i letnie warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrzucić nasiona i membrany z papryki. Ostrożnie wyjąć miąższ z dyni i cukinii, pozostawiając skorupki nienaruszone. Miąższ drobno posiekać; odstawić.
Umieść połówki papryki, muszle squasha i skorupy cukinii, pokrój boki w górę, w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Skorupy zalać sprayem do gotowania.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż okruchy odmierzają 1 1/2 szklanki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj posiekaną miąższ i czosnek; gotuj 4 minuty lub do odparowania wilgoci, często mieszając.
Dodaj pomidora; gotować 2 minuty lub aż pomidor zacznie mięknąć, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w bułce tartej, 1/4 szklanki sera, pietruszka, czarny pieprz, i sól. Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowane połówki papryki, squash muszli, i cukinia muszli; posypać równomiernie 1/4 szklanki sera. Przykryć patelnię folią i piec w temperaturze 375 przez 40 minut lub do miękkości skorupek.
Usuń folię; broil 4 minuty lub aż ser jest lekko rumiane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon