Włoskie Nachos
Włoskie Nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 163 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ser mozzarella, chleb bagietka, przyprawy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoskie Nachos, Włoskie Nachos, oraz Włoskie Nachos Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia duży arkusz cookie z folią. Na arkuszu cookie ułóż kromki chleba, dotykając boków. Rozpylić lekko wierzchołki kromek chleba sprayem do gotowania.
Piec 6 do 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu i łamanie na małe kawałki, aż Nie różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem Alfredo i włoską przyprawą.
Mieszankę kiełbasy łyżka równomiernie na kromki chleba.
Posypać równomiernie pomidorem, oliwkami i serem.
Piec około 6 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.