Włoskie klopsy w cukinii

Włoskie klopsy w cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskich klopsików w łodziach z cukinią. Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 139 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka parmezanu, mielonej polędwicy wołowej, soli czosnkowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Włoskie klopsy w cukinii, Włoskie Łodzie Z Cukinią, oraz Włoskie Łodzie Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjmij i wyrzuć nasiona cukinii, pozostawiając wydrążone skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
NasionaNasiona
3
Sól czosnkową posypać wydrążoną cukinią i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
CukiniaCukinia
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę i czosnek, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
W misce wymieszać mieloną wołowinę, jajka, bułkę tartą, bazylią, marchewką i parmezanem razem z mieszaniną cebuli. Połówki cukinii wymieszać z mięsem i włożyć do naczynia do pieczenia. Łyżka około połowy sosu spaghetti na cukinii, obejmujące całe mięso i pozwalając SOS kapać po bokach łodzi cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
BazyliaBazylia
CebulaCebula
SOSSOS
JajkoJajko
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mięso nie będzie już różowe w środku, a cukinia będzie miękka, około 45 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Posypać ser mozzarella na cukinii,i wrócić do piekarnika, aż ser topi się, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
CukiniaCukinia
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podgrzej pozostały sos spaghetti w małym rondlu na średnim ogniu, podczas gdy łodzie cukinii gotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Łodzie cukinii podawać z dodatkowym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SOSSOS

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn