Włoskie Kiełbasy Hoagies
Przepis Włoski kiełbasa Hoagies może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, sos marinara o niższej zawartości sodu, kiełbasę z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoskie Kiełbasy Hoagies, Włoskie Hoagies Warzywne, oraz Włoskie Hoagies Wieprzowe.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Wydrąż górne połówki rolek. Ułóż rolki, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia. Broil 1 1/2 protokół lub do tosty. Odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodaj marinara, papryka, i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do papryki jest ostry-przetargu.
Ułóż około 3/4 szklanki mieszanki kiełbasy na dolnej połowie każdej rolki; posypać każdą porcję około 2 łyżki sera.
Umieścić na blasze do pieczenia; dusić 2 minuty lub aż ser topi. Top z górnych połówek rolek.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.