Włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio
Przepis włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1198 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola, Włoska Kiełbasa Z Wielką Białą Fasolą I Radicchio, oraz Kiełbaski Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu przez 2 do 3 minut, aż do prawie palenia (zaczniesz wąchać olej w tym momencie).
Dodać kiełbaski i gotować, obracając często nawet brązowieje, o 10 protokół, aż złoty na całym, ale nie gotowane przez. Przenieś kiełbaski na stronę patelni, aby nadal gotować podczas Sear radicchio.
Umieścić kilka liści radicchio w patelni w jednej warstwie i gotować około 45 sekund z każdej strony, aż usmażone i zwiędły lekko.
Usuń liście na talerz i gotuj pozostałe liście w ten sam sposób, dodając więcej oleju do patelni, jeśli jest sucha. Podczas sear radicchio liści, nadal gotować i włączyć kiełbasy przez 10 więcej minut, aż gotowane przez, i przenieść na talerz po zakończeniu.
Dodaj trochę więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne, aby płaszcz patelni.
Dodaj marchew, seler, cebulę, czosnek i szczyptę soli koszernej, i saute około 1 ½ minut, aż warzywa są miękkie i czosnek jest pachnące, stale mieszając, więc czosnek nie brązowieje.
Zmniejszyć ogień do średniego, dodać bulion do patelni deglaze. Następnie dodać fasolę i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o½, o 5 protokół. Wymieszać z oregano i doprawić solą koszerną.
Ułóż 2 liście radicchio i na każdym z 2 talerzy. Łyżka fasoli nad radicchio, dzieląc równomiernie, i skropić sosem w lewo na patelni.
Pokrój kiełbasę w ½ pod kątem i umieść 2-4 kawałki każdej kiełbasy obok siebie na każdym talerzu.
Kiełbasę i fasolę skropić wysokiej jakości oliwą z oliwek.