Włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio

Włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio
Przepis włoskie kiełbaski z białą fasolą i Radicchio jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1198 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola, Włoska Kiełbasa Z Wielką Białą Fasolą I Radicchio, oraz Kiełbaski Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu przez 2 do 3 minut, aż do prawie palenia (zaczniesz wąchać olej w tym momencie).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kiełbaski i gotować, obracając często nawet brązowieje, o 10 protokół, aż złoty na całym, ale nie gotowane przez. Przenieś kiełbaski na stronę patelni, aby nadal gotować podczas Sear radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić kilka liści radicchio w patelni w jednej warstwie i gotować około 45 sekund z każdej strony, aż usmażone i zwiędły lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Usuń liście na talerz i gotuj pozostałe liście w ten sam sposób, dodając więcej oleju do patelni, jeśli jest sucha. Podczas sear radicchio liści, nadal gotować i włączyć kiełbasy przez 10 więcej minut, aż gotowane przez, i przenieść na talerz po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj trochę więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne, aby płaszcz patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj marchew, seler, cebulę, czosnek i szczyptę soli koszernej, i saute około 1 ½ minut, aż warzywa są miękkie i czosnek jest pachnące, stale mieszając, więc czosnek nie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Zmniejszyć ogień do średniego, dodać bulion do patelni deglaze. Następnie dodać fasolę i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o½, o 5 protokół. Wymieszać z oregano i doprawić solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Ułóż 2 liście radicchio i na każdym z 2 talerzy. Łyżka fasoli nad radicchio, dzieląc równomiernie, i skropić sosem w lewo na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Pokrój kiełbasę w ½ pod kątem i umieść 2-4 kawałki każdej kiełbasy obok siebie na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
10
Kiełbasę i fasolę skropić wysokiej jakości oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn