Włoska Cielęcina Kabobs może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Włoski Pies Kabobs, Włoskie Tortellini Kabobs, oraz Włoskie Kaboby Wołowe.
Instrukcje
1
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 12 do 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Ułóż cielęcinę i ziemniaki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.