Włoskie Kaboby Cielęce
Włoska Cielęcina Kabobs może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Włoski Pies Kabobs, Włoskie Tortellini Kabobs, oraz Włoskie Kaboby Wołowe.
Instrukcje
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 12 do 15 minut lub do miękkości.
Ułóż cielęcinę i ziemniaki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Połączyć Wino i 3 kolejne składniki i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę wina na cielęcinę i ziemniaki; uszczelnić worek i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić cielęcinę i ziemniaki, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wątek cielęciny, ziemniaki, papryka, i cebula na 4 (12-calowy) metalowe szaszłyki.
Szczotka z reserved marynaty.
Posypać solą i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce kabobs na stojaku; grill, pokryte, 6 do 7 minut z każdej strony, szczotkowanie od czasu do czasu z marynatą.
Połączyć natkę pietruszki i skórkę z cytryny; posypać kabobs tuż przed podaniem.