Włoskie Ciasto Wieprzowe

Włoskie Ciasto Wieprzowe
Przepis włoskie ciasto wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, mielona wieprzowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Po Włosku, oraz Włoskie Mielonki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Umieść mieloną wieprzowinę, rozmaryn, bułkę tartą, pietruszkę i cebulę w średniej wielkości misce; wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Usunąć osłonki z kiełbasy i pokruszyć w mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Posypać 1/4 szklanki startego parmezanu na dno skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Mieszankę wieprzową rozprowadzić na wierzchu sera i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Umieść górną skórkę nad nadzieniem i zgniataj krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Piec w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C) przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn