Włoskie Ciasteczka Świąteczne
Włoskie ciasteczka wakacyjne mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 90 porcji z 299 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj włoskie ciasteczka świąteczne, Ciasteczka Świąteczne: Jedno Ciasto, Trzy Ciasteczka Świąteczne, oraz Włoskie Wakacje Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać cukier, skórkę cytryny, wanilią i sól.
Dodać jajka i 2 szklanki mąki; dobrze wymieszać. Obrócić na obsypaną mąką powierzchnię i zagnieść w pozostałej mące (ciasto będzie miękkie). Nożem lub nożyczkami pokroić na 20 sztuk. Rękoma zwiń każdy kawałek w kształty ołówka.
Wytnij "ołówki" na 1/2 cala. sztuk. Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 350°. Smażyć kawałki, kilka na raz, przez 2 minuty z boku lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podgrzać miód do wrzenia; zalać ciasteczka i dobrze wymieszać. Łyżką z rowkiem, łyżką na talerz i powoli kopać w kształcie drzewa, jeśli chcesz. Udekoruj posypką cukierkową. Całkowicie fajne.