Włoskie Ciasteczka Pignoli
Przepis włoskie ciasteczka Pignoli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz orzeszki piniowe, cukier cukierniczy, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Pignoli, Włoskie Ciasteczka Orzechowe Pignoli, oraz Ciasteczka Pignoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić pastę migdałową i cukier, aż kruchy. Ubić 2 białka. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy; dobrze wymieszać.
Pozostałe białka ubić w płytkiej misce.
Umieść orzeszki piniowe w innej płytkiej misce. Kształt ciasta na 1-in. jaja.
Zawijamy w białka i okrywamy orzeszkami pinii.
Miejsce 2 w. apart na pergaminie-wyłożone arkusze do pieczenia. Lekko spłaszczyć.
Piec w temperaturze 325° przez 15-18 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.