Włoskie Ciasteczka Orzechowe Pignoli
Przepis włoskie ciasteczka z orzechami Pignoli mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 30 minut. Ten deser ma 78 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier puder, cukier granulowany, cukier ciastko mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Pignoli, Włoskie Ciasteczka Pignoli, oraz Ciasteczka Pignoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Arkusz cookie linii z gotowania pergaminu papieru. W dużej misce, beat mix cookie, cukier granulowany, masło, pasta migdałowa i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż miękkie formy ciasta.
Dla każdego ciastka uformuj 1 łyżkę ciasta w kulkę; zwiń w orzeszki piniowe, naciskając na płaszcz.
Umieść kulki 2 cale od siebie na prześcieradłach.
Piec 13 do 17 minut lub tylko do momentu, aż krawędzie są jasno złoty brąz. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot