Włoskie Chipsy Bagietkowe
Przepis włoski chipsy Bagietka może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 45 minut. Ten przepis służy 40 i kosztuje 2 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 4 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oregano, ukośnie chleb bagietka, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Klasyczna zapiekanka z zielonej fasoli z chipsami Bagietkowymi, Włoskie Chipsy Pita, oraz Kurczak po włosku burger & chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować włoskie przyprawy, połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Aby przygotować chipsy, ułóż kromki chleba na 2 blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Płaszcz chleb z gotowania sprayu.
Posypać 4 łyżeczki włoskiej przyprawy na chleb.
Piec w 375 przez 8 minut lub do chrupkości.
Uwaga: pozostałe włoskie przyprawy Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.