Włoskie Burgery Na Grzance Czosnkowej
Włoskie burgery na grzance czosnkowej wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 503 kalorie, 48g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielonego indyka, ser mozzarella, tosty czosnkowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 53 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest świetne. Spróbuj Włoski Tost Czosnkowy, ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty, oraz Texas Toast Griddle Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. Lekko płaszcz brojler-Pan rack z nonstick oleju roślinnego gotowania sprayu.
Kształt mielonego indyka na 4 hamburgery, 4-1 / 2 cala szerokości i 1/2 cala grubości.
Miejsce na stojaku na brojlery.
Broil 2 cale od ciepła 4 do 5 minut. Obróć hamburgery i spłaszczyć szpatułką; smażyć kolejne 4 do 5 minut lub aż temperatura wewnętrzna rejestruje 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
W międzyczasie umieść mrożone plasterki tostów czosnkowych na dużej blasze do pieczenia.
Grzanki Broil aż lekko rumiane, 2 do 4 minut na stronie.
Top każdy burger z 1/4 szklanki Classico ® cztery sosem serowym makaron i 1 plaster sera. Hamburgery Broil 4 do 6 cali od ciepła do topienia sera i ciepła sos do makaronu przez, O 2 do 3 protokół.
Łyżka pozostałego Classico ® cztery sosy serowo - makaronowe ponad połowę plastrów tostów. Top każdy z burger i plaster tostów.