Włoski wypiek makaronu z wołowiną
Włoski Pastan i piec wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 342 kalorie, 25g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 315 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, ser mozzarella, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoski Pastan z wołowiną, Włoski Wypiek Makaronu, oraz Włoski Wypiek Makaronu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować mostaccioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu, aż dokładnie gotowane, często mieszając.
Drenaż. Wymieszać z sosem pomidorowym, pomidorami i grzybami. Doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wlać do rozpylonego naczynia do pieczenia.
Dodać gotowane mostaccioli; delikatnie wymieszać. Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; umieść rozpyloną stronę w dół na naczyniu do pieczenia i szczelnie zamknij.
Piec w 177°. przez 15 minut. Odsączyć; posypać serem.
Piec przez 5-10 minut lub do momentu rozpuszczenia zapiekanki i rozpuszczenia sera.