Włoski Meat Loaf
Przepis włoski Meat Loaf może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Włoski Wiatraczek Meat Loaf, oraz Włoska Pizza Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem sosu do makaronu; dobrze wymieszać.
Dodaj 1 szklankę sosu do makaronu; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę do nieoczyszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cale.
Piec w temperaturze 177°. przez 40 minut.
Pozostałą część sosu z makaronu polać bochenkiem mięsa.
Piec dodatkowe 15 do 20 minut lub aż dokładnie gotowane w środku i mięsa termometr rejestruje 71°.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.