Włoski Meat Loaf

Włoski Meat Loaf
Przepis włoski Meat Loaf może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Włoski Wiatraczek Meat Loaf, oraz Włoska Pizza Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem sosu do makaronu; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj 1 szklankę sosu do makaronu; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę do nieoczyszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 177°. przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałą część sosu z makaronu polać bochenkiem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
MięsoMięso
5
Piec dodatkowe 15 do 20 minut lub aż dokładnie gotowane w środku i mięsa termometr rejestruje 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn