Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego gulaszu z warzywami i makaronem. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, bulion wołowy, jęczmień perłowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoski Gulasz Warzywny, Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta), oraz Włoski Gulasz Warzywny (Ciambotta) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 11 składników w dużej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na wysokim ogniu przez 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodać cukinię i następne 7 składników (cukinia przez gałkę muszkatołową); przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie dodatkowe 30 minut lub aż fasola będą miękkie. Chochlę przełożyć do miski zupy i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)