Włoski gulasz rybny Moosewood

Włoski gulasz rybny Moosewood
Włoski gulasz rybny Moosewood może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3447 kalorii, 240G białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 36,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rozmaryn, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Moosewood ciecierzyca i Karczoch serduszko gulasz, Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek i cebulę w oleju na średnim ogniu. Mieszać często (około 7-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Dodać zmielony koper włoski i białe wino i gotować przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper MielonyKoper Mielony
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Dodać posiekany koper włoski, ziemniaki, pomidory i sok z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4
Rozmaryn i skórkę pomarańczową umieścić w kulce herbacianej lub zrobić garni boquet i dodać do gulaszu.Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
HerbataHerbata
5
Dodajemy szafran i rybę do gulaszu i gotujemy na wolnym ogniu przez około 20 minut (aż rybie płatki z widelcem).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Top z bazylią lub pietruszką i podawać ze świeżym chlebem.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone

Składniki

454papryka habanerosok z małży w butelkachsok z małży w butelkach454papryka habanerofilet z halibuta lub filet z rekina o czarnej końcówce lub filet z ryby dorsza (filet z ryby twardej)filet z halibuta lub filet z rekina o czarnej końcówce lub filet z ryby dorsza (filet z ryby twardej)454papryka habanerofilety z halibuta (twardy filet rybny) lub 1 lb filetów z rekina z czarną końcówką (twardy filet rybny) lub 1 lb filetu z dorsza (twardy filet rybny)filety z halibuta (twardy filet rybny) lub 1 lb filetów z rekina z czarną końcówką (twardy filet rybny) lub 1 lb filetu z dorsza (twardy filet rybny)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)wytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)wytrawne białe wino (używaj tylko tego, co byś wypił!)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekoper włoski (często określany jako anyż)koper włoski (często określany jako anyż)2warzywo (np. szpinak)nasiona kopru włoskiego, mielonenasiona kopru włoskiego, mielone2warzywo (np. szpinak)nasiona kopru włoskiego, mielonenasiona kopru włoskiego, mielone1porcja startego parmezanususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynu1porcja startego parmezanususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynususzony rozmaryn (użyj Sitka do herbaty) lub 2 świeże gałązki rozmarynu3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula posiekanacebula posiekana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula posiekanacebula posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszona skórka pomarańczowasuszona skórka pomarańczowa794papryka habaneropomidory śliwkowe, nieususzonepomidory śliwkowe, nieususzone794papryka habaneropomidory śliwkowe, bez wodypomidory śliwkowe, bez wody9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki w kostkachziemniaki w kostkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki w kostceziemniaki w kostce1szczyptaszafran (Hojny!)szafran (Hojny!)1dla każdego.Steki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chceszSteki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chcesz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn